HaberFlash

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ana Sayfan Yap RSS Haberleri
Sık Kullanılanlarına Ekle XML Haberleri
1 Ağustos 2010 Pazar
KÜNYE | REKLAM VER | DETAYLI ARAMA
MERSİN'DE EBRU GÜNDEŞ COŞKUSU
ERTUĞRUL SAĞLAM: ARJANTİNLİ NUNEZ'LE İLGİLENİYORUZ
29 TEMMUZ PERŞEMBE GÜNDEMİ
29 TEMMUZ PERŞEMBE YURTTA HAVA DURUMU
  • HAVA DURUMU
Lütfen Şehir Seçiniz
  • ANKET
Referandum'da oyunuz ne olacak?
Hayır oyu vereceğim
Evet oyu vereceğim
Oy kullanmayacağım
Anket Sonuçları
  • ÜYELİK VE KAYIT
Kullanıcı:
Şifre:
Yeni Üye Kaydı
USD ALIŞ : 1.5034 USD SATIŞ : 1.5141          EURO ALIŞ : 1.9582 EURO SATIŞ : 1.9721          STERLİN ALIŞ : 2.3444 STERLİN SATIŞ : 2.3618          İSVİÇRE FRANGI ALIŞ : 1.4424 İSVİÇRE FRANGI SATIŞ : 1.4561          (Güncelleme : 2010-08-01 02:34:43)        
BALIKESİR'DE VAHŞET
Tarih:2010-03-11
YAZI FONTU :KÜÇÜLT  BÜYÜT

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde erkek cesedi bulundu. Kurşunlanarak öldürüldükten sonra ayakları bağlanan cesedin Edremit yolu üzerinde daha önceden terk edilmiş bir benzinliğe ait yakıt tankında bulunduğu, olayla alakalı geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi.
İHA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Balıkesir-Edremit yolunun 50 kilometresinde İvrindi'ye bağlı Yeşilköy yakınlarındaki terk edilmiş haldeki metruk benzin istasyonunun yeraltı yakın tankında bir erkek cesedi bulundu. Bugün saat 17.00 sularındaki olayda Jandarma Olay Yeri İncele Timlerinin İvrindi Cumhuriyet Savcısının nezaretinde yaptığı incelemede erkek şahsa ait olduğu anlaşılan ancak kimlik bilgileri tespit edilemeyen cesedin ayaklarının bağlandığı ve bir battaniyeye sarılmış olduğu görüldü. Bu halde çukurdan çıkarılan cesedin tanınmayacak şekilde olduğu bildirildi. 50 yaşlarında olan ve en az 6 ay gibi bir süre önce gerçekleştiği tahmin edilen olayla alakalı soruşturma başlatıldı. Cesedi, terk edilen benzinlikte fıstık çamı kurutan bir köylünün çobanlık yapan oğlu tarafından fark edildiği öğrenildi. Topladığı fıstıklarını kurutmak için benzinliğe gelen bir köylünün 16 yaşlarındaki oğlu tuvalet ihtiyacını gidermek için fosseptik çukuru olarak kullanılan eski yakıt tankını kullandığı sırada cesedi fark edip jandarmayı aradıkları öğrenildi. Silahla öldürüldükten sonra aylakları bağlanıp battaniyeye sarılarak terk edilmiş haldeki benzinliğin eski yakıt tankına atılan ceset ile bu cinayetle ilgili şüpheli yada şüphelilerin kimlik tespitleri için jandarma tarafından da çalışma başlatıldı.

Habere Yorum Yaz Haberi E-Posta ile Gönder
FaceBookTwitterGoogleMySpaceDelicious Yahoo Buzz
  • Yorumlar
  • Son Haberler
    [İlk] [Geri] Gösterilen Sayfa Toplam 1 Sayfadan 0 .Sayfa [İleri] [Son]
      |  Ana Sayfa  |  Künye  |  Reklam Ver  |  Haber İlet  |  İletişim  |  
    ® HaberFlash Basın Meslek İlkelerine Uymaya Söz Vermiştir. | © 2004-2010 HaberFlash Her Hakkı Saklıdır.
    IP No: 38.107.191.102  |  0.17282 Saniye