Her platformda Bursasporlu olduğu gösterip taraftarların gönlüne taht kuran Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe takımı deplasmanlarda da yalnız bırakmıyor.
Diyarbakır deplasmanına gelerek zorlu mücadelede takımın arkasında olan Altepe, işadamlarından yeşil beyazlı takım için topladığı yardımlarla da kent dinamikleri tarafından beğeniyle karşılanıyor. Kasımpaşa deplasmanına da giden ve taraftar için 10 otobüs tahsis eden Başkan Altepe, şampiyonluk yolunda Bursaspor'un arkasında olduğunu bir kez daha gösterdi.
Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, "Gerçekten zevk aldık. Bursaspor da zevk verdi, özellikle öne geçmesini bildi, önde durmasını bildi, işi neticeye götürdü. Geçen haftadan sonra çok güzel bir maç izledik. Daha fazla gol de atabilirdik. Biz çok mutluyuz. Uzun yıllar sonra ilk defa lider oluyor. 2 puan farkla lider oluyor. Bursaspor liderlikten inşallah düşmeyecek gibi. Bizim de hedefimiz bu. Bu maçta Avrupa kupaları hemen hemen garantilenmiş gibi
oldu. Artık şampiyonluk hedefi daha rahat Bursaspor için. Çünkü sezon başındaki hedefe ulaşılmış oldu. Takım da buna inanıyor. İnşallah şampiyonluk yolunda şu ana kadar sergilenen performans bundan sonra da devam ederse Bursaspor işi götürmüş olacak. İnşallah biz de bu mutluluğu yaşamak istiyoruz. Bursa halkı bundan sonra her zaman olduğu gibi Bursaspor'un yanında olduğunu göstersin, daha güçlü göstersin. Çünkü bunun en üst noktaya çıkması gerekiyor" dedi.
Bursaspor'u yalnız bırakmayan başkanlardan diğeri ise Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin. Bursaspor'un arzu ettikleri düzeye geldiğini kaydeden Başkan Keskin, "Tüm şehir, kamu kurum kuruluşlar ve tüm dinamikler olarak destek içindeyiz. Hazır bu güzellik yakalanmışken o sene bu sene diyoruz, şampiyonluk senemiz olsun istiyoruz. Allah yolumuzu açık etsin" diye konuştu.