İstanbulKartalYurt Haberleri

‘Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet’ turnuvası 

Kartal Belediyesi, sporcu nesiller yetiştirmek için birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son olarak, 500’e yakın genç sporcunun katıldığı, karate ve kick-boks dostluk müsabakalarının düzenlendiği, ‘Uyuşturucuya Hayır, Spora Evet’ turnuvası gerçekleştirildi.

Genç sporcuların müsabakalarına, sporseverlerden yoğun ilgi

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri ile beraber bu yıl 3’üncüsü düzenlenen etkinliğe sporseverler yoğun ilgi gösterdi. Tüm gün süren; 18 spor kulübü ve 500’e yakın sporcunun katıldığı turnuvada heyecan dolu anlar yaşandı. Sporcular belirlenen yaş kategorilerine göre, karate ve kick-boks alanlarında müsabakalar gerçekleştirdi. Tribünleri dolduran genç sporcuların aileleri ve sporseverler, müsabakaları heyecanla izledi. Turnuva sonunda ise bir ödül töreni gerçekleştirildi. Kategorilerde dereceye giren oyunculara madalya ve kupa takdimi gerçekleştirildi.

“Sporun her dalında olmaya devam edeceğiz”

Turnuvada konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, etkinliğe katılan tüm sporculara ve izleyicilere teşekkür ederek; “Bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz turnuvamızda tribünleri dolduran herkese ve tüm oyuncularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Her geçen yıl artan kalabalık, Kartal’da spor alanında ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Kartal Belediyesi olarak, sporun her alanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde gerçekleşen etkinliğe, Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Serkan Taş, Hayat Boyu Öğrenme ve Spor Kulüpleri Federasyonu İl Başkanı Aydın Kaya katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu