AntalyasporKulüplerSpor

Sergen Yalçın, Antalyaspor’a İmzayı Attı

Bitexen Antalyaspor’umuz, Teknik Direktör Sergen Yalçın ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde düzenlenen imza törenine Başkanımız Sinan Boztepe katıldı.

Sergen Yalçın, Antalyaspor'a İmzayı Attı

BAŞARILARA BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

Bitexen Antalyaspor’umuz, Nuri Şahin’den boşalan teknik direktörlük koltuğu için prensipte anlaştığı Sergen Yalçın’a resmi imzayı basının önünde attırdı. Atilla Vehbi Konuk Tesislerimizde gerçekleşen imza törenine Başkanımız Sinan Boztepe katıldı. Boztepe, yaptığı konuşmada göreve geldikleri ilk günden bu yana başarıyı hedefleyen bir kulüp olduklarının altını çizerek “Sergen Hoca’mız sadece Süper Lig’deki değil, bana göre dünyadaki en değerli hocalardan bir tanesi. Bundan sonra Antalyaspor ailesiyle birlikte. İnşallah biz de ligde üst sıralarda yerimizi bulup başarı hedeflerimize doğru Sergen hocamızla beraber yürüyeceğiz. Kendisine aramıza hoş geldin diyoruz” dedi.

Sergen Yalçın, Antalyaspor'a İmzayı Attı

DOĞRU BİR TERCİH YAPTIK

Basın toplantısında duygularını dile getiren Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın ise Antalyaspor’a severek, isteyerek, başarıyı hedefleyerek geldiklerini belirterek, “Buraya gelmekten dolayı çok mutluyuz. Yaklaşık bir buçuk iki seneye yakındır çalışmıyoruz ekip olarak. Kısmet Antalya’yaymış. Başkanımız aradığında ekip olarak çok heyecanlandık. Çünkü hem kadro olarak hem şehir olarak hem de hedefler olarak konuştuğumuzda birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük kendimizi. Çok heyecanlı bir şekilde, kendimize güvenerek, başarılı olacağımıza inanarak çok doğru bir tercih yaptığımızı düşünüyorum. Başkanımıza bizi buraya uygun gördüğü için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sergen Yalçın, Antalyaspor'a İmzayı Attı

BASININ SORULARINI YANITLADILAR

Konuşmaların ardından medya mensuplarının soruları yanıtlandı. Teknik Direktörümüz Sergen Yalçın, “Süper Lig’i yakından takip ediyoruz. Antalyaspor’daki de rakiplerimizdeki futbolcuları da çok iyi biliyoruz. Ligde bütün maçlar zor. İçeride de oynasan, dışarıda da oynasan hiçbir maç kolay değil. Ama çalışıyoruz biz de. Oyuncularla beraber üç dört günlük bir çalışma sürecimiz olacak. İyi hazırlanıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İnşallah ilk maçımızda iyi bir sonuç alıp yolumuza bakacağız artık. Hedefimiz tamamen takımı bir an evvel yukarıya çıkarmak” ifadelerini kullandı. Adam Buksa ile ilgili sorulan bir soruya ise Yalçın şöyle yanıt verdi: “Biz onu daha önceden de takip ediyorduk. İyi bir oyuncu olduğunu biliyorduk. Hatta Antalyaspor’a gelince ben biraz şaşırdım. Oyuncuyu nereden gördüler de aldılar diye. İyi oyuncu. Burada da çok iyi oynuyor. Çok faydalı oluyor. Umarım çok daha iyi yerlere gelir.” “Sözleşmede Beşiktaş’tan teklif gelirse gidebilir diye bir madde var mı” şeklindeki soruya ise Yalçın, “Ben kontratlarıma o tür maddeleri hiçbir zaman hiçbir yerde koymadım. Çok sağlıklı olduğunu da düşünmüyorum. Sonuçta biz Antalyaspor’a isteyerek, severek, inanarak geldik” yanıtını verdi. Yapılan konuşmaların ardından resmi sözleşmeye imza atılırken, Yönetim kurulu üyelerimiz de günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu